13 Temmuz 2012 Cuma

BUZ DEVRİ-4 (KITALAR AYRILIYOR)






Belki çoğunuz izlemiştir Buz devri-4 filmini ve hatta belkide serisini izlemiş olanlarınız da vardır,ben henüz izlememiş olanlar için yazmak istedim.



:)))
Çocuğunuz varsa mutlaka gitmelisiniz,tabi bu çocuğunuz yoksa gitmeyin anlamına gelmiyor.Büyüklerinde keyifle izleyebileceği çok güzel bir film,zira izlenimlerime göre büyüklerin çocuklardan daha yüksek sesle güldüğü çok komik sahneler var.Biz ailecek çok beğendik,3D olması da ayrıca güzeldi.3D izlemek istemeyenler için normal gösterimi de mevcut aklınızda bulunsun. 


   Yalnız daha evvel gittiğimiz Neşeli ayaklar filminde de bahsetmiştim, 3D gözlükler çocuklar için hiç ideal değil çok büyükler .Birçok annenin ortak derdi bu ! her sinemanın ki farklı oluyor ancak yinede en küçüğü bile büyük geliyor çocuklara,onlara özel küçük gözlükler olmalı,biz annelere ve çocuklara daha fazla eziyet etmeyiniz lütfen!!!!


SİZCE DE GÖZLÜK ÇOK BÜYÜK DEĞİL Mİ ?


                                                   FİLMİN ÖZETİ

     Buz Devri 4 : Kıtalar Ayrılıyor (Ice Age: Continental Drift); Manny, Diego ve Sid'in, kendilerini diğerlerinden ayıran afetten sonra sürüklendikleri bir kıtada başlarına gelenleri beyazperdeye taşıyor. Bir buzdağından derme çatma bir gemi yapan kahramanlarımızın maceralarla dolu epik deniz seferi böyle başlıyor. Manny ve arkadaşlarını bu yeni dünyada egzotik deniz canavarları ve acımasız korsanlar da bekliyor. Tarih öncesi sincap Scrat ise bildiğiniz gibi, lanetli palamudu onu nereye sürüklerse oraya gidiyor!
7'den 70'e her yaştan sinema seyircisini kendisine hayran bırakan Buz Devri serisinin son filmi 3D olarak seyircilerle buluşuyor.
BABAMIZLA FİLM HAKKINDA KONUŞURKEN :)


SAĞLICAKLA KALIN...

2 yorum:

  1. fotolar da hoş film de çook komiik zaten.
    neşeli ayaklar da madagaskar da.
    hepsini seviyodur yağız benim gibi.
    :)

    YanıtlaSil
  2. Benim ufaklık sayesinde seriyi takip edenlerdeniz bizde :)
    Bloguma beklerim sevgiler

    YanıtlaSil